Tematsko srečanje strokovnih delavcev Zavoda RS za zaposlovanje z delodajalci, 18. marec 2009 ob 11.uri, Jakijeva dvorana Zavarovalnice Triglav

Murska Sobota, 25.2.2009

Spoštovani,

Glede na naraščajočo gospodarsko-finančno krizo, ki je zajela tudi Slovenijo, se pojavlja še večja potreba po vzpostaviti tesnejšega sodelovanja med Zavodom RS za zaposlovanje in delodajalci kot najpomembnejšim partnerjem zavoda na trgu dela. To sodelovanje je mišljeno kot sistematično posredovanje informacij, povezanih z delodajalci, ter na ta način povečati obveščenost o storitvah, ki jih Zavod nudi za delodajalce.

V ta namen Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje, Pomurska gospodarska zbornica in Območna obrtno-podjetniška zbornica Murska Sobota skupaj organiziramo strokovno tematsko srečanje z delodajalci, kjer bodo strokovni delavci Zavoda v zgoščeni obliki podali aktualne informacije, ki se nanašajo na sodelovanje Zavoda z delodajalci.

Strokovno tematsko srečanje bo

v sredo, 18. marca 2009 ob 11. uri,
v Jakijevi dvorani Zavarovalnice Triglav, Lendavska 5 v M. Soboti.

Predstavljene teme:

  • situacija na trgu dela v Pomurju
  • predstavitev storitev, ki jih delodajalcem nudi omrežje EURES
  • uveljavljanje zakona o subvencioniranju polnega delovnega časa
  • aktualni razpisi aktivne politike zaposlovanja, namenjeni delodajalcem.

Ob predstavitvah aktualnih vsebin bo čas namenjen tudi za vaša vprašanja, zato vas vabimo k aktivni udeležbi. Celotni dogodek s krajšim odmorom je predviden do 13. ure.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite do 13.marca 2009 na Pomursko gospodarsko zbornico tel.št. 52 136 50 ali e-mail:mira.kikec@gzs.si

Vljudno vabljeni!