DOBRODELNI BOWLING PGZ IN PARTNERJEV 2018

V ponedeljek, 19. 3. 2018 smo družbe in organizacije, ki smo sodelovale v Pomurski gospodarski bowling ligi sezone 2017/2018 s tradicionalnim sklepnim dejanjem, to je dobrodelnim bowlingom, zaključile naše jesensko-zimsko druženje. 
Na dobrodelnem bowlingu smo razglasili tudi uradne rezultate pomurske gospodarske bowling lige 2017/2018.

Dobrodelni bowling turnir posameznikov je potekal v organizaciji Pomurske gospodarske zbornice, družbe Komunika in posameznikov iz družb, ki so sodelovale v PGZ bowling ligi 2017/2018.
Vsak od več kot štiridesetih posameznikov, ki je sodeloval na turnirju, je doniral 5 EUR. Izkupiček bomo namenili Društvu paraplegikov Pomurja in Prlekije za izvajanje njihovih aktivnosti.

Najboljšim v ligi in v dobrodelnem bowlingu iskreno čestitamo, kakor tudi vsem ostalim udeležencem turnirja, ki so vztrajno in zagreto podirali keglje.

Upamo, da bomo tudi naslednje leto imeli priložnost sodelovati na tovrstnih srečanjih, kjer gre za rekreacijo, sklepanje in utrjevanje poslovnih vezi, promocijo zdravja na delovnem mestu in prijetno druženje. Pa tudi nekaj dobrega naredimo skupaj.