Dobrodelni bowling pomurske gospodarske bowling lige 2016

V ponedeljek, 7.3.2016 smo družbe in organizacije, ki smo sodelovale v Pomurski gospodarski bowling ligi sezone 2015/2016 s tradicionalnim sklepnim dejanjem, to je dobrodelnim bowlingom, zaključile naše jesensko-zimsko druženje.

Dobrodelni bowling turnir posameznikov je potekal v organizaciji Pomurske gospodarske zbornice Murska Sobota, družbe Komunika in posameznikov iz družb, ki smo sodelovale v PGZ bowling ligi.
Vsak od več kot štiridesetih posameznikov, ki je sodeloval na turnirju, je doniral 5 EUR, izkupiček pa bomo namenili Društvu paraplegikov Pomurja in Prlekije za nakup kombija.

Najboljšim trem na letošnjem dobrodelnem bowlingu, ki prihajajo iz Avtobusnega prometa Murska Sobota, Zavarovalnice Triglav in podjetja Var iskreno čestitamo, kakor tudi vsem ostalim udeležencem turnirja, ki so vztrajno in zagreto podirali keglje.

Upamo, da bomo tudi naslednje leto imeli priložnost sodelovati na tovrstnih srečanjih, kjer gre za rekreacijo, sklepanje in utrjevanje poslovnih vezi, promocijo zdravja na delovnem mestu in prijetno druženje. Dobrodelni bowling pomurske gospodarske bowling lige 2016 Dobrodelni bowling pomurske gospodarske bowling lige 2016