OBVESTILO PGZ glede ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa in dosegljivost zaposlenih

Preberite več ...

Poslovni nasveti v času koronavirusa

Spletna stran se dnevno osvežuje z aktualnimi
poslovnimi informacijami in navodili.
Prosimo, da se je poslužujete!

Preberite več ...

PRIPOROČILA GZS GLEDE UKREPOV ZA ZAJEZITEV COVID-19 V PODJETJIH

Za obvladovanje izjemnih razmer, ki jih je povzročila pandemija koronavirusa, morajo podjetja sprejeti ukrepe za zagotavljanje varnosti zaposlenih pri opravljanju dela. Preverite predloge ukrepov v podjetjih …

AKTUALNO
 

Informacija ZRSZ o izvajanju Zakona o interventnih ukrepih na področju plač in prispevkov

Več ...

Deset pomurskih podjetij zbralo sredstva za nakup mobilnega defibrilatorja in respiratorja

Podjetja Codex, Avtohiša Škafar, Megras, Pomgrad, Panvita, TKO, Arcont, Skupina ROTO, GMT in Medicop so stopila skupaj in v enem dnevu zbrala nekaj več kot 32.000 evrov, ki so jih donirali Zdravstvenemu domu Murska Sobota za nujno medicinsko opremo, namenjeno vzdrževanju življenjskih funkcij. Nabavljena sta bila mobilni respirator in mobilni defibrilator.

 

Delovanje sistema SPOT na državni ravni v času epidemije koronavirus - Elektronske vloge oddajajte sami ali preko pooblaščenca na portalu SPOT

Več ...

Objavljen je razpis PGZ za inovacije v Pomurski regiji za leto 2020 – podaljšan rok za prijavo

Pomurska gospodarska zbornica v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in MGRT nadaljuje s projektom Podelitve priznanj inovacijam v regiji.

Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

ROK JE PODALJŠAN - prijave so možne do 12. 6. 2020.

Razpisna dokumentacija:

Kako prijaviti inovacijo na razpis GZS za inovacije 2020?Filmček z usmeritvami, informacijami in navodili

Končana je 9. sezona Pomurske gospodarske bowling lige

Že deveto leto zapovrstjo je v času od meseca oktobra 2019 do meseca marca 2020 v Partymaxu potekala Pomurska gospodarska bowling liga, katere organizator je Pomurska gospodarska zbornica. V ligi je sodelovalo 14 ekip pomurskih podjetij oziroma zavodov. Namen lige je druženje, promocija zdravja na delovnem mestu in izmenjava izkušenj zaposlenih v pomurskih podjetjih.

Iskreno čestitamo najboljšim trem ekipam v letošnji ligi:

  1. Mesto: ekipa Avtobusni promet-servis AS
  2. Mesto: ekipa Sončnica 1 A
  3. Mesto: ekipa Zavarovalnica Triglav

Končni Rezultati lige 2019-2020 (.pdf)

Čestitke tudi vsem ostalim sodelujočim v želji, da bi se v naslednji sezoni znova srečevali in zabavali ob podiranju kegljev.

Zahvala in za pomoč pri izvedbi lige gre vsem sodelujočim ekipam-podjetjem, družbi Komunika d.o.o. za soorganizacijo lige ter sponzorju lige Zavarovalnici Triglav d.d. Ljubljana, katera nas je tudi letos ponosno podpirala.

Rezultati lige bodo uradno razglašeni na dobrodelnem bowlingu posameznikov, ki ga bo soorganizirala PGZ dne 9. marca 2019 v sodelovanju s podjetjem Komunika d.o.o. in sodelujočimi ekipami v ligi.
 

 

SPREMEMBA: EKSKLUZIVNO ZA ČLANE PGZ - Poslovni zajtrk s podjetjem Develor: Kako lahko zavedna varnost prepreči regresni zahtevek; dvorana PGZ, prestavljeno na 27. maj 2020

Več ...

Projekt NAPREJ: ALI STE VEDELI?

Učenje in druge kognitivne aktivnosti, ki jih izvajamo v odraslosti ter starosti, lahko zmanjšujejo tveganje za razvoj Alzheimerjeve demence.

Več ...

Objava v okviru Projekta NAPREJ, kjer razvijamo Program celovite podpore podjetjem za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih dejavnikov tveganj, kateri dokazano vplivajo na varnost in zdravje pri delu.

Projekt Polet: VABILO PODJETJEM ZA SODELOVANJE V II. SKLOPU SODELUJOČIH PODJETIJ

Več ...

Zloženka ZZZS: Elektronski bolniški list

Elektronski bolniški list (.pdf)

 
Arhiv