+386 (0)2 52 13 650 info@pgz.si

PO - PE: 8.00 - 14.00

SEARCH BOX

Vedno dobro obveščeni ...

Cikel delavnic ZAVZETI ASI v dvorcu Rakičan pri Murski Soboti; 15.9. – 21.10.2021


2. 8. 2021 |


Tudi to jesen ne zamudite priložnosti za pridobivanje novih in aktualnih znanj v okviru delavnic projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI).

Cikel bo potekal v dvorcu Rakičan pri Murski Soboti in bo izveden ob upoštevanju varnostnih in preventivnih ukrepov, ki jih priporoča in nalaga NIJZ v želji po preprečevanju oziroma zmanjšanju možnosti okužbe z virusom Covid-19. V kolikor se bo epidemiološka slika poslabšala in se bodo ukrepi zaostrili, bodo delavnice izvedene preko spleta.

Sporočilo za javnost

Podrobno


Tokratni cikel brezplačnih delavnic ZAVZETI ASI bo izveden v sodelovanju s priznanimi domačimi strokovnjaki v začetku septembra do konca oktobra 2021 na vzhodu Slovenije v Murski Soboti.

Delavnice so zasnovane tako, da povzemajo ključne vsebine s področja razvoja in upravljanja starejših zaposlenih in so odlična priložnost za vse, ki želijo spoznati primere dobrih praks, delati na konkretnih primerih in postati tudi Glasnik razvoja starejših zaposlenih.

Okvirni termini in programi delavnic so objavljeni TUKAJ.


PRIJAVA:

Za udeležbo na delavnicah je obvezna prijava (TUKAJ*), v okviru katere je treba odgovoriti na nekaj vprašanj.

V primeru težav pri odpiranju prijavnice, vas v primeru kakršnih koli težav pišite na asi@sklad-kadri.si in poslali vam bodo prijavnico.

Prijave sprejemajo do vključno 5. 9. 2021 oziroma do zapolnitve prostih mest. Jesenski cikel je prvenstveno namenjen udeležencem iz vzhodne regije (KRVS), vendar so dobrodošli vsi. Udeleženci iz vzhodne regije (KRVS) bodo v primeru prevelikega števila prijav imeli prednost.

Za več informacij o aktivnostih projekta ASI se lahko obrnete prek e-pošte na asi@sklad-kadri.si ali po telefonu 01 43 45 878 ali obiščete spletno stran www.zavzeti.si.

 


Pomurska gospodarska zbornica
Lendavska 5a, 9000 Murska Sobota
+386 (0)2 52 13 650
URADNE URE
PO - PE: 8:00 - 14:00